MOOI ZELHEM
Bed & Breakfast 

De Bed & Breakfast

UW APPARTEMENT

In de achtertuin van Brinkweg 14 zijn in 2018 twee appartementen gerealiseerd, elk voorzien van een eigen entree. De appartementen zijn opnieuw ingericht in 2020 en uiterst comfortabel voor zowel toeristische als zakelijke gasten. 

Begane grond

Beneden is een gezellige zithoek met tv, eettafel, keuken met koffie/thee faciliteiten (Nespresso) en de badkamer met douche. Op de begane grond  staat tevens een grote garderobekast voorzien van een kluisje.   De appartementen zijn voorzien van een  koelkast met minibarservice en een magnetron/grill. Er zijn ook voldoende borden, bestek en glazen voor het nuttigen van een maaltijd.  Natuurlijk is er overal  goede Wi-Fi  (gratis) en een airco voor de warme dagen.

Slaap etage

In de woonkamer is de trap naar boven, naar de slaapetage onder het schuine dak. Hier staat een luxe boxspring van 180 cm x 200 cm. Het bed is voorzien van twee eenpersoons dekbedden (extra lang) en twee hoofdkussens per persoon. Onze B&B is dus niet geschikt voor mensen die geen trappen kunnen lopen.

Ontbijt

Het uitgebreide verwen-ontbijt wordt op de door u gewenste tijd (tussen 7.00 en 10.30) geserveerd in uw appartement of buiten op uw eigen  terras. Lekker genieten van veelal biologische producten, groenten en fruit uit de moestuin en walnoten van de grote boom naast het huis. Het ontbijt is zo uitgebreid dat u ook een lunchpakket kunt bereiden. 


Extra

Om uw verblijf extra comfortabel te maken kunt u o.a. kiezen uit drie verschillende hoofdkussens, zijn er schoongewassen huissokken aanwezig in uw maat en kunt u gebruik maken van een lekkere dikke badjas. In de kast staan verschillende gezelschapsspellen en op het leesplankje bij het bed staan boeken die u ook mee mag nemen om verder uit te lezen. In de badkamer vindt u alles wat u nodig hebt: douchegel, shampoo, handzeep, föhn en heerlijke handdoeken. Mocht u iets vergeten zijn dan is er de EHBOngemakken doos (van schoenveters tot paracetamol).


Appartement 1

woonkamer

 slaap etage

 badkamer