MOOI ZELHEM
Bed & Breakfast 

Meerdaags verblijf

B&B Mooi Zelhem is heel geschikt voor een coronaveilig verblijf van meerdere dagen. Centraal gelegen in de mooie Achterhoek is het een perfect uitgangspunt voor wandel- en/of fietstochten. Heerlijk genieten van het voorjaar en  de prachtige natuur. Ga ook eens naar het pittoreske Bronkhorst, en als het weer mag cultuur snuiven op kasteel Ruurlo met de magische schilderijen van Carel Willink, lekker winkelen in Doetinchem of bezoek museum Smedekinck en ga terug in de historie van Zelhem. 

Wilt u meerdere dagen verblijven vraag dan een prijsopgave! 


Pieterpad arrangement

Twee etappes, van Vorden naar Braamt, geheel verzorgd door Mooi Zelhem. Parkeer uw auto gratis en veilig op ons eigen parkeerterrein en logeer twee nachten in een gezellig en ruim appartement. Na een heerlijk ontbijt (ruim genoeg voor tevens een lunchpakket) rijden wij u naar Vorden voor uw eerste etappe. De tweede ochtend loopt u na uw ontbijt de volgende etappe naar Braamt. Daar halen we u weer op en brengen u terug naar uw auto. 

2 nachten voor max. 2 personen incl. ontbijt, toeristenbelasting, gratis parkeren en transport :     € 190,00 Iets te vieren?

Maak van uw verblijf iets bijzonders met het VIP pakket.  Een feestelijke fles Cava in een koeler bij aankomst, een heerlijke borrelplank in de koelkast, de kamer versiert met slingers, ook dat is mogelijk in Mooi Zelhem. VIP pakket € 40,00